HR Event | Into The Wild

HR Event   |   Into The Wild

HR Event | Into The Wild

Steeds meer organisaties verkennen nieuwe vormen werken en nieuwe vormen van leren. Succesvolle organisaties weten dat persoonlijke groei faciliteren key is om talent en expertise in huis te houden. Trainingen in de natuur worden doorgaans gezien als soft, zweverig en weinig resultaatgericht.

Dat kan ook anders. Wij laten met ons 3-daags trainingsprogramma zien hoe tijd doorbrengen in de natuur katalyserend werkt voor persoonlijke en zakelijke groei. Professionals ervaren bij ons dat verstillen, reflecteren en spelen niet ondermijnend werkt voor het resultaat maar juist een positief effect heeft. Daarnaast is er een toenemend aantal studies die de positieve effecten van tijd doorbrengen in de natuur onderschrijven.

Op 10 maart 2016 organiseren we een netwerk event voor HR professionals om:
1.  Kennis te maken met onze manier van werken
2. Praktische inspiratie op te doen voor meer bevlogen, betrokken personeel
3. Ervaringen uit te wisselen met collega’s uit andere branches

Ben je HR professional ? Je kunt je hier aanmelden.
Geen HR professional maar ken je iemand voor wie dit interessant is? Leuk als je het doorstuurt!

Arnout, Camiel en Timon

About the Author

Leave a Reply